Bruidssieraden: De finishing touch

Bruidssieraden

Jouw trouwdag of de bruiloft van je zus of vriendin: één van de meest bijzondere momenten in je leven. Natuurlijk wil je er op je allermooist uitzien. Sieraden maken je outfit helemaal af, en mogen op zo’n bijzondere dag extra opvallen.

Farfino heeft de mooiste oorbellen voor bij jouw trouwjurk. Met de hand gemaakt in Italië, van hoogwaardige materialen en originele Swarovski-stenen. Deze oorbellen laten jou op de grote dag stralen, maar zijn ook perfect om na de bruiloft te blijven dragen.

De juiste keuze

Bij het kiezen van sieraden voor je bruiloft is het belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke stijl, je trouwjurk en de algehele sfeer van je bruiloft. Maar niet alleen de bruid kan stralen met sieraden: ook bruidsmeisjes en bruidsgasten kunnen hun outfit compleet maken met bijpassende oorbellen. Kies je voor subtiele parels, sprankelende kristallen of juist gedurfde statement pieces?

Ga jij voor neutrale tinten bij een klassiek-witte jurk? Of zoek je als bruidsgast een echt statement piece met meer kleur?

Bekijk de collectie en laat je inspireren.

Perfect neutrals

Kleurrijk statement

Farfino